Merkezi Ankara Etimesgut’ta bulunan tüm engelliler derneği genel merkezinden yapılan açıklamada Etimesgut Belediyesi Devlet Planlama Teşkilatı ve TEDAY Derneğimiz işbirliği ile Avrupa birliği projesi kapsamında yapılan ebru kursları her geçen gün önemini ortaya koyuyor.
Derneğin genel başkanı İlimdar BOZTAŞ “Engellilerimiz bu projelerle çok mutlu oluyorlar. Bu konuda bizlere belediye olarak destek olan sosyal projeler engellilerimizin mutlu olmalarını sağlayan belediye başkanımız Sayın Enver DEMİREL’e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz” diyerek, sosyal sorumluluğun önemli olduğunu belirten BOZTAŞ, Slovenya’dan da proje kapsamında gelen gençlerle Etimesgut engellilerinin kaynaşması, birlikte düşüncelerini suya yazarak paylaşmaları, o ortamdaki engellilerimizin mutluluklarının sözle le ifade edilemeyecek kadar güzel olduğunu söyleyen BOZTAŞ, projenin başlamasından bu zamana kadar engellilerimizde büyük motivasyon oluştuğunu ve bunun psikolojik olarak çok önemli olduğunu, bu rahatlamayla hayata daha pozitif baktıklarını söyledi.
Proje kapsamında Beypazarı ilçesinde turistik gezilerle devam ettiği ve Çanılı barajında tekne gezisinin de yapılarak engelli bireylerimizin mutlu olmaları sağlanmış oldu .
DERNEK ADINA ARSA SATIN ALINMIŞ, ENGELLİLER İÇİN EĞİTİM TESİSİ PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.
ENGELLİ VE AİLELERİNE YÖNELİK SOSYAL, KÜLTÜREL, EĞİTİM, SPOR, SANAT VE YARDIMLAŞMA KAPSAMINDA ÇALIŞAN KURULUŞUMUZUN, DAHA ETKİN VE VERİMLİ OLABİLMESİ İÇİN SPONSORLUKLAR, AİDATLAR VE BAĞIŞLARA AYRICA GIDA YARDIMLARI, TEKERLEKLİ SANDALYE VE AKÜLÜ ARAÇLAR GİBİ ÇEŞİTLİ MEDİKAL MALZEMELERE İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR.
BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ DİLEDİKLERİ ZAMAN, GÖNÜL RIZALARI İLE BAĞIŞLARINI YAPABİLMELİDİR. İSTİSMARCILARA LÜTFEN FIRSAT VERMEYİNİZ. EV VE İŞ YERLERİ GEZİLEREK , ÇEŞİTLİ ÜRÜN SATIŞLARI, TİYATRO BİLETLERİ, TELEFONLARLA ARAYIP YA DA KAPINIZA GELİP, DERNEKLER VEYA ENGELLİLER ADINA PARA İSTEYENLERE KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ!
TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: 4263- 0115856) (IBAN TL TR33 0006 4000 0014 2630 1158 56 )
VAKIFLAR BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (TÜRK LİRASI bağış hesap no: IBAN (TR 870001500158007304832375)
TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (EURO bağış hesap no: 4263- 26989) (IBAN EURO TR12 0006 4000 0024 2630 0269 89)
TÜRKİYE İŞ BANKASI ETİMESGUT ŞUBESİ HESAP ADI: TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (USD bağış hesap no: 4263-0026975) (IBAN USD TR02 0006 4000 0024 2630 0269 75)